onsdag 2. juni 2010

Sommeravslutning og styremøte.

I går var det sommeravslutning i Rødlandsmyrå barnehage. Det var kjempekoselig. Solen skinte og varmte godt, grillen hadde perfekt temperatur, masse koselige folk og mange blide unger. Kan det bli bedre ?

Etterpå var det styremøte. Det gikk fint og raskt unna og så til slutt bar det videre til Trond for å prøve å bli Extra-millionær. Har ikke lykkes med det hittil, men vi gir aldri opp.En gang blir det kanskje vår tur ?

I morgen er det bytur som står på programmet. Meg og naboen i nr. 16 skal til Stavanger og omegn. Ingen store planer foruten at vi hvertfall skal innom http://www.kortoggodt.com/.

Også i dag fikk jeg gått en tur til Ugelignibbå. Herlig i flott vær i dag også.
Lurer på om resten av kvelden skal tilbringes på hobbyrommet ?
Kanskje det kommer noen biler av det jeg lager etterhvert ???

3 kommentarer:

 1. Stilig at du har fått deg blogg. Endelig flere kjente! Alltid litt koselig å lese om noen jeg kjenner. Synes jeg har hørt om de der tirsdagsmøtene til du og Trond lenge nå - føler dere går på en smell når det gjelder å tape penger. Trodde du jobbet med regnskap:-) Men stå på. Det kan bli deres tur til slutt. Gleder meg til bildene kommer på bloggen din. Spesielt de bildene fra extra trekningen:-) hi hi.

  SvarSlett
 2. Me prøver å holde det litt hemmelig når me vinne STORE penger...
  Det kan fort bli mas når det blir oppdaget kor rike me egentlig er !!
  Tvile på det kommer så mange bilder fra extr-trekningen. Mange av de som ikke tåler dagens lys....

  SvarSlett
 3. Hmf, jeg vil også se bilder fra Extra trekningen!....venter!!!

  Kjempe fin blogg du har!

  SvarSlett